Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 5 martie 2014

BVB - un potential semnal Buy

Desi situatia conflictuala pare sa se mai fi calmat in Crimeea, lucrurile sunt departe de a se linistii. Volumele tranzactionate pe piata Regular arata prudenta in randul investitorilor. Chiar daca exista o tendinta de recuperare a pierderilor de luni, ea este fragila si nu are sustinerea unor cumparatori de anvergura.
In acest context atrag atentia asupra titlurilor BVB. In analiza din urma cu o luna de zile anticipam o potentiala depreciere a cotatiei catre intervalul de suport 25.8 - 27.2. Aceasta zona a fost penetrata superficial in zilele de luni si marti. Totusi, linia de reactie 27.2 se suprapune practic atat peste retragerea Fibonacci 61.8%, cat si pe target-ul natural al unui val Elliott "5". In conditiile divergentei pozitive pret - oscilator, crossover-ul de astazi reprezinta un mesaj bullish important. El este cu atat mai puternic cu cat oscilatorul saptamanal a intrat deja in zona de supravanzare. Toate aceastea aduc titlurile BVB in atentie pentru o posibila intrare la cumparare maine, imediat ce nivelul 28.0 va fi depasit pe un volum in crestere!
Avand in vedere comentariul din introducere si culorile riboanelor, un astfel de semnal este adresat speculatorilor agresivi, cu o disciplina stricta in ceea ce priveste respectarea Stop Loss-urilor!