Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 15 martie 2014

EBS - target atins. Ce urmeaza?

Titlurile EBS au inregistrat o scadere de -7.4% in aceasta saptamana, a doua ca amplitudine din ultimul an. Deprecierea cumulata fata de maximul acestui an este de -21.5%!
Cotatia a atins ieri limita inferioara a intervalului "natural" pentru finalizarea unei miscari corective (ret. Fibonacci 61.8%), identificata ca prim target in ultima analiza pe acest emitent. In imaginea de mai jos se observa insa o succesiune de volume de culoare rosie care indica o presiune constanta la vanzare. Desi o reactie tehnica pozitiva ar putea fi inregistrata la acest suport, cat timp Gap Down de vineri nu va fi inchis nu vor exista perspective pentru conturarea unui bottom.
De altfel, caracterul impulsiv al miscarii descendente ar putea determina o strapungere a pragului curent in zilele imediat urmatoare si o continuare a deprecierilor catre urmatorul target: 96 lei (voi reveni la el intr-o analiza ulterioara). Acest nivel se afla in mijlocul unui interval ingust de suport care ar trebui sa conduca cel putin la o slabire majora a trendului negativ pe termen scurt, daca nu la conturarea unui bottom.