Faceți căutări pe acest blog

duminică, 9 martie 2014

EBS - primul target: 104 lei

Rezultatele financiare ale Erste Bank au dezamagit profund investitorii si acest lucru s-a vazut imediat in piata. Cotatia a inregistrat o depreciere profunda in ultima zi a lunii trecute si este probabil ca va continua sa scada.
Daca privim graficul, observam conturarea unei formatiuni "Double Top", care va pune presiune pe pret si in perioada imediat urmatoare. Desi tinta acestui pattern este aprox. 98 lei, ma astept ca tendinta negativa sa cunoasca o pierdere semnificativa de impuls la valoarea 104 lei, acolo unde linia de reactie se suprapune practic peste retragerea Fibonacci 61.8%. Cu Daily Stoch in zona de supravanzare, o eventuala reactie pozitiva la acel nivel poate aduce un profit rapid speculatorilor agresivi.
O conditie importanta pentru reusita este reprezentata de situatia din Crimeea. Daca aceasta se va agrava, ne putem astepta la deprecieri semnificative la nivelul intregii burse! De altfel, pentru investitorii cu toleranta redusa la risc recomand un portofoliu cu 100% cash in contextul actual.