Faceți căutări pe acest blog

vineri, 31 ianuarie 2014

SIF1 - la un prim suport

Titlurile SIF Banat-Crisana s-au depreciat in aceasta saptamana cu -6.0%. De la ultima analiza, din urma cu 3 zile, cotatia si-a continuat evolutia negativa si a atins target-ul preconizat: 1.26. Aici intalnim un suport puternic, format din ret. Fibonacci 38.2%, banda Bollinger inferioara si media mobila la 50 de zile. In plus, acest nivel coincide cu tinta minima a valului "c", apartinand unui potential pattern corectiv "abc". In conditiile in volumul scade pe masura ce pretul se depreciaza, ne putem astepta la o reactie tehnica pozitiva la suport in urmatoarele zile.
Pe de alta parte, volumul cumulat care insoteste deprecirile cotatiei din ultimele 10 zile este de 4.97 ori mai mare decat cel care insoteste cresterile. Acest lucru indica o tendinta puternica de marcare a profiturilor, fapt care ar putea conduce la o continuare a miscarii descendente curente catre urmatorul target: 1.22.
Pentru speculatorii agresivi, un crossover al indicatorului zilnic, urmat/insotit de un Higher High, ar reprezenta un semnal de cumparare!