Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 2 august 2014

SIF2 - se intrevede o corectie

Au trecut aprox. 2 luni de la generarea semnalului de cumparare pe acest simbol, timp in care cotatia s-a apreciat cu +8.9%. Atat MACD, cat si ADX sunt favorabili unei continuari a evolutiei pozitive curente pe termen mediu, iar evolutia volumului din ultimele 3 saptamani indica o tendinta de acumulare de actiuni din partea investitorilor.
Pe de alta parte, intervalul cuprins intre retragerea Fibonacci 61.8% si linia de reactie 1.4 reprezinta o zona puternica de rezistenta pe termen scurt. Cum oscilatorii Stochastic zilnic si saptamanal (nu apar in imagine) se afla deja in zona de supracumparare, suntem avertizati in privinta unei potentiale consolidari sau  deprecieri ale cotatiei pe termen scurt. Pattern-ul candlestick "8 to 10 New Price High" accentueaza acest mesaj si indeamna la o atitudine prudenta.
Avand in vedere target-ul potential al pretului pentru urmatoarele 6-8 luni (1.57-1.62), se poate profita de aparitia oricarei miscari corective mai ample pentru a suplimenta pozitiile detinute.