Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 februarie 2014

SNG - un posibil Buy

Titlurile SNG nu au avut o evolutie prea buna dupa listarea la bursa de valori, dar se afla inca deasupra pretului final din oferta publica. Pentru cei care si-au marcat profitul in primele saptamani de la listare si sunt in continuare interesati de acest emitent, a sosit timpul sa il aiba din nou in vedere.
Dupa cum se observa in graficul de mai jos, miscarea descendenta se afla intr-o pierdere evidenta de impuls dupa atingerea suportului format din cele doua praguri Fibonacci. Deoarece oscilatorul a inregistrat joi un crossover pozitiv, iar inchiderea a fost peste cea din precedentele 3 zile, o decizie de cumparare poate fi avuta in vedere de catre speculatorii agresivi. Singura conditie care mai trebuie indeplinita este ca pretul sa depaseasca intraday nivelul 33.15. Investitorii cu orizonturi mai lungi de timp trebuie sa astepte insa o penetrare a UML ("Upper Median Line") pentru o potentiala acumulare.
Romgaz are o capitalizare mare pentru bursa de la Bucuresti, fapt care, in mod normal, va determina o varitie mai mica a cotatiei in raport cu piata. In consecinta, consider ca SNG este un simbol care trebuie avut in vedere mai degraba de investitorii pe termen lung decat cei pe termen scurt si foarte scurt.