Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 26 februarie 2014

BET-FI - amenintator!

Simbolurile din componenta indicelui BET-FI traverseaza o perioada bearish. De altfel, cotatia indicelui s-a depreciat cu aprox. -4.0% de la inceputul acestui an, in ciuda asteptarilor optimiste generate de anuntul ASF privind inlaturarea barierei legislative care impiedica o SIF sa cumpere actiuni la alta SIF.
Contextul politic agitat din aceasta saptamana a determinat astazi strapungerea neckline, aferenta formatiunii "Head & Shoulders". Este un semnal negativ important care anticipeaza noi potentiale scaderi semnificative de preturi pe termen scurt! Primul target avut in vedere este reprezentat de nivelul 28,000, in vecinatatea caruia regasim atat retragerea 50%, cat si tinta naturala a formatiunii "Head & Shoulders".
 O confirmare puternica a acestei ipoteze se va primi in momentul in care indicele va cobori sub 29,465, fapt care va determina conturarea unui pattern bearish de tip "Peak Formation Low" (PFL). In acest caz, va exista o probabilitate mare ca indicele sa-si atinga tinta. Atentie!