Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 iulie 2013

SIF1 - inca bearish

Astazi am consemnat prima lumanare albastra dupa mai bine de 2 saptamani de declin, timp in care cotatia a strapuns fara sa ezite suportul 1.08. Este clar ca investitorii nu agreeaza concentrarea SIF1 si SIF4 in mainile, practic, unui singur om. In plus, aceasta persoana, in intervalul de timp scurt de cand a preluat SIF Banat-Crisana, pare sa urmareasca capusarea celor 2 SIF-uri in folos propriu si in detrimentul marii mase de actionari anonimi.
O privire aruncata pe grafic ne arata faptul ca pretul a intrat in intervalul de suport 0.98 - 1.03, unde ma astept cel putin la o pierdere semnificativa de impuls. Lumanarile albastre nu reprezinta un semnal pozitiv demn de luat in seama cat timp nu formeaza un pattern candlestick bullish sau nu sunt insotite de volume ridicate. In consecinta, ipoteza testarii a nivelului 0.98 in aceasta luna ramane de actualitate.
Cu toata aura negativa care inconjoara acest simbol, pot aparea oportunitati de a face profit pe termen scurt. De aceea, se cuvine sa-i acordam in continuare atentie. Totusi, consider ca atata timp cat oscilatorul saptamanal nu va intra in zona de supravanzare sau nu va deveni bullish, o intrare la cumparare va prezenta riscuri ridicate.