Faceți căutări pe acest blog

duminică, 28 iulie 2013

BRK - o explozie este iminenta

SSIF Broker nu mai este societatea care, in urma cu cativa ani, atragea ca un magnet investitorii autohtoni. Scandalurile de proportii au zguduit firma din Cluj Napoca si au determinat o "fuga" a capitalului catre alte simboluri listate. Cum increderea se castiga greu, ma astept ca BRK sa mai ramana o vreme in esalonul 3 din punct de vedere al atractivitatii.
Tehnic, dupa ce miscarea de recuperare din perioada mai - iunie s-a oprit la retragerea Fibonacci 38.2%, pretul a dezvoltat o miscare laterala, intr-un interval strans de consolidare. Datorita acestui fapt o sa ignor semnalele oscilatorilor si riboanelor si o sa ma limitez numai la analiza volumului si benzilor Bollinger.
Asa cum se observa in comentariile din partea dreapta a graficului, volatilitatea este foarte redusa de cca. 2 saptamani, ceea ce a determinat acumularea de tensiuni ridicate in pret. O explozie este iminenta si ar trebui sa determine o variatie ampla a cotatiei pe termen scurt.
Pe de alta parte, volumele din ultima saptamana sunt verzi si sugereaza o activitate de acumulare pe acest palier.
In consecinta, scenariul pozitiv beneficiaza de o probabilitate mai mare de realizare decat cel negativ.
Daca strapungerea uneia dintre benzi va fi insotita de o crestere majora a volumului si volatilitatii ne vom afla in fata unui potential semnal de cumparare. De urmarit!