Faceți căutări pe acest blog

duminică, 4 februarie 2018

TGN - avertizari bearish

Evolutia pozitiva a bursei de la Bucuresti ar putea sa se schimbe in saptamanile urmatoare. Acest potential "turning point" este indicat de semnalele bearish aparute concomitent pe majoritatea simbolurilor importante. Unul dintre acestea este TGN.
Dupa cum se observa in imaginea de mai jos, cotatia sa a ajuns la un nivel puternic de rezistenta si a reactionat negativ. Sistemul "ST Trades Advisor" indica probleme la nivelul cererii si avertizeaza asupra unor potentiale deprecieri pe termen scurt. Formatiunea candlestick "Bearish Engulfing Line" (prezentata in partea dreapta), insotita de un volum peste medie, accentueaza acest mesaj!
In conditiile in care oscilatorul saptamanal a inregistrat un crossover negativ in OB zone, prima trecere a pretului sub 414.0 lei va genera un semnal de vanzare adresat investitorilor pe termen foarte scurt si scurt! O continuare a deprecierii sub 387.0 lei va confirma strapungerea liniei interne dintre "WL-1" si "WL-2" si va anticipa un atac asupra pragului de avertizare "WL-2".