Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 noiembrie 2017

TLV - un posibil Buy

Actiunile Banca Transilvania se afla intr-o miscare descendenta ce dureaza de aprox. 5 luni si jumatate, inregistrand in acesta perioada o scadere de -29.5% de la nivelul de 3.0 lei (All-Time High). Dupa cum se observa in imaginea de mai jos, pretul se afla in cel de-al treilea val al miscarii impulsive, foarte aproape de o serie de niveluri de target. Este dificil de estimat la care dintre ele se va contura bottom-ul, insa putem spune ca banda de suport 1.96-2.02 constituie un obstacol puternic in calea deprecierii cotatiei.
In aceste conditii, urmarirea oscilatorului capata o importanta ridicata pentru o eventula decizie de intrare la cumparare. Un crossover pozitiv sau o intrare a liniei lente (roz) in zona de supravanzare, urmata de o apreciere a cotatiei, va genera un semnal Buy.
 Posibil ca trendul ascendent sa nu fie reluat in forta pana la atingerea urmatoarei linii de avertizare (WL-2), insa poate fi o decizie inteleapta conturarea unei strategii de cumparare pentru saptamanile imediat urmatoare!