Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 18 noiembrie 2015

SNG - PreBuy Signal

Perspectivele de profit pentru anul 2015 au impins actiunile Romgaz la un nou minim istoric (27.85) de la listare. Acesta este mai degraba rezultatul retragerii cumparatorilor pe niveluri inferioare de pret decat al unei presiuni ridicate la vanzare.
La inceputul acestei luni anticipam faptul ca pretul va atinge pragul 28.3, prima tinta a valului Elliott "5". Target-ul a fost atins. Ce este de facut acum?
In imaginea de mai jos se observa ca target-ul mentionat este sustinut de retragerea 50%, cuprinsa intre liniile de avertizare "SWL-2" si "SWL-3". De asemenea, cotatia se afla la Andrews' Lower Median Line (LML), un obstacol important in calea miscarii negative. Cum oscilatorul saptamanal evolueaza in zona de supravanzare, iar cel zilnic a inregistrat deja un bullish crossover, se intrunesc conditii pentru o potentiala reactie tehnica pozitiva la suport. In aceste circumstante poate fi luata in calcul o intrare la cumparare la prima apreciere a cotatiei la nivel de High.
In cazul in care scenariul negativ va cotinua sa se deruleze, pretul se poate contracta catre pragul 27.0 (urmatorul suport important).