Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 8 februarie 2012

BRD - in asteptarea corectiei

Raliul pe bursa continua si toata lumea nu-si mai incape in piele de fericire. Brokerii continua sa afiseze un optimism debordant si anunta target-uri situate din ce in ce mai sus. Traim intr-o lume feerica? Raspunsul este Nu! Este adevarat ca actiunile romanesti sunt, in mare parte, subevaluate, insa o crestere abrupta a indicilor este urmata, in marea majoritate a cazurilor, de corectii majore.
Pentru astazi am ales sa ma ocup de BRD, o actiune relativ scumpa in opinia mea. Dupa cum se observa in grafic, ne aflam intr-o zona important de rezistenta. Cum DT Oscillator a inregistrat deja un crossover negativ, probabilitatea de conturare a unui top in urmatoarele cateva zile este destul de ridicata. Posibil ca aceasta corectie ce se intrezare sa urmareasca Upper Median Line in drumul sau catre suportul minicanalului ascendent (verde). Mai trebuie doar confirmarea MACD.
Aceasta este cea de cincea analiza consecutiva care atentioneaza asupra unei posibile corectii (dupa DAFR, SIF3, TGN si SIF2). Se poate trage astfel un semnal de alarma global privind perspectivele intregii burse pe termen scurt.