Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 17 septembrie 2011

EBS - un viitor Buy

Erste Bank nu este un emitent pe care il urmaresc in mod curent din diverse motive, mai mult sau mai putin subiective. In aceasta saptamana, in urma propunerii facute SIF-urilor privind preluarea participatiilor acestora la BCR contra actiuni Erste si cash, m-am decis sa privesc mai indeaproape perspective actiunilor acesteia din punct de vedere tehnic.
Dupa cum se observa in zona evidentiata cu galben, cotatia se afla in valul intermediar "E-5" al carui target il reprezinta pragul psihologic 80 de lei. O confirmare a acestei tinte se va primi in momentul in care actiunea va inchide ziua sub 87.6, marcand astfel definitivarea valului minor "E-4-5".
Volumele din ultima saptamana sunt ridicate si atentioneaza asupra unor potentiale miscari ample in perioada imediat urmatoare. Stochastic este inca bearish si sustine aceasta ipoteza. Ceea ce atrage insa atentia asupra acestui emitent este posibilitatea de a se corecta ulterior abrupt, pana in intervalul 108-117, miscare care va fi sustinuta de un crossover pozitiv in zona de supravanzare a oscilatorului!