Faceți căutări pe acest blog

joi, 16 decembrie 2010

DJIA 16.12.2010 part. II

Imediat dupa ora 16.45, pragul a cazut iar cotatia s-a depreciat rapid catre primul target, delimitat de 2 niveluri Fibonacci (rosu). Tot in acesta zona se regaseste media mobila SMA200, care confera un plus de forta si credibilitate noului suport (este cel mai puternic dintre cele 3 praguri identificate in grafic). In aceste conditii, marcarea a 50-75% din pozitii (in functie de toleranta la risc) la acest nivel este recomandabila.
In perioada imediat urmatoare ne putem astepta la o reactie tehnica pozitiva catre intervalul 11.390 - 11.400, corespunzator retragerilor Fibonacci 50% si 61.8% aplicate valului descendent aflat in desfasurare.















Daca aruncam o primire catre indicatori, observam ca acestia sunt negativi si anticipeaza o posibila continuare a deprecierilor. De aceea, o scadere a cotatiei catre cel de-a doua zona de suport (verde) sau a treia (albastru) este posibila. In astfel de situatii se recomanda urmarirea evolutiei cu un Trailing Stop in cadrul de timp M15.
O reactie ascendenta la una din zonele de suport, sustinuta de evolutii pozitive ale indicatorilor, va reprezenta un semnal pentru inchiderea pozitiilor Short si deschiderea unora Long.
De asemenea, o depasire a liniei oblice, acum rezistenta, va determina automat inchiderea tuturor pozitiilor Short. In mod normal acest lucru ar trebui sa se intample dupa activarea Trailing Stop.