Faceți căutări pe acest blog

duminică, 10 februarie 2019

BRD - in drum catre "neckline"

Titlurile BRD s-au apreciat cu +17.0% in ultima saptamana de tranzactionare atat ca urmare a discutiilor dintre guvern si banca nationala, cat si a publicarii rezultatelor financiare preliminare. Indicatorul bursier PER=5.33 este considerat bun si, alaturi de ceilalti indicatori din aplicatia Uizen, incadreaza emitentul in categoria "Strong Buy".
Din punct de vedere tehnic, cotatia a ricosat din zona de suport si se indreapta catre rezistenta "neckline", unde ar putea contura un top. Pattern-ul candlestick "Belt Hold +" semnaleaza faptul ca minimul din 15 ianuarie nu va mai fi atins in saptamanile imediat urmatoare. Puterea acestui semnal este direct proportionala cu lungimea corpului ultimei lumanari si cu ordinul de marime al volumului, ambele fiind foarte mari.
Investitorii pe termen foarte scurt si scurt ar trebui sa astepte o corectie inainte de a lua in calcul o eventuala intrare la cumparare.
Pentru orizonturile lungi de timp se poate lua in calcul o acumulare pe acest simbol.
Cat timp gap-ul din 04 februarie va ramane deschis probabilitatea reluarii trendului descendent va fi considerata redusa.