Faceți căutări pe acest blog

duminică, 24 februarie 2019

ATB - estimarile sunt negative

In asteptarea publicarii rezultatelor financiare preliminare pentru anul 2018, titlurile Antibiotice stationeaza in jurul nivelului 0.48 lei. Din punct de vedere fundamental emitentul are un profil "Mediu" de risc si se incadreaza in clasa de tranzactionare "Hold".
Daca ne uitam pe discountul de pret de +11.85% rezultat prin metoda de estimare "Mida", care are ca date principale de intrare pretul si rezultatele financiare individuale la acelasi trimestru, se pare ca investitorii se asteapta la un EPS sensibil mai mic de 0.0516 lei.
Din punct de vedere tehnic, cotatia se afla intr-o miscare descendenta in orizonturile lung si mediu de timp. Reactia descendenta la rezistenta din ultima saptamana a determinat sistemele ST Trades Advisor si ST Directional Volume sa genereze simultan semnale negative. Un astfel de context favorizeaza o continuare a deprecierilor pe termen foarte scurt. Principala tinta avuta in vedere este suportul grafic 0.44 unde, in functie de rezultatele financiare ce vor fi publicate, ATB ar putea deveni interesant pentru cumparare.