Faceți căutări pe acest blog

marți, 9 decembrie 2014

ST Trades Advisor Alert: TGN - PreSell Signal

Titlurile Transgaz au inregistrat astazi cea mai mare depreciere din ultima luna (-2.7%). Reactia negativa la "Upper Median Line" este insotita de un volum redus si pare, la prima vedere, o simpla corectie. Sistemul "ST Trades Advisor" a emis insa o alerta negativa privind o posibila schimbare de evolutie in perioada imediat urmatoare!
Scaderea cotatiei sub 249.0 va conduce la definitivarea unei formatiuni bearish de tip "PFH" (Peak Formation High) cu efecte negative pentru acest sfarsit de an. Chiar daca acest pattern nu este la fel de puternic ca un  "PFL" (Peak Formation Low), el va fi insotit de o alta formatiune negativa "M-top", identificata prin raportarea pretului la banda Bollinger superioara.
Atrag atentia ca, daca saptamana va fi reprezentata de o lumanare rosie cu inchiderea apropiata de minim, se va forma un pattern candlestick "Bear Trap" la linia de reactie 256.0 (nu apare in imagine), care va pune o presiune negativa suplimentara!
In consecinta, daca pretul va inchide sub 249.0 ar fi intelept sa marcati profitul si sa asteptati pe cash trecerea valului de pesimist!