Faceți căutări pe acest blog

luni, 15 decembrie 2014

FP - la suport

Titlurile Fondului Proprietatea au icontabilizat astazi o depreciere de -0.1% si au atins un minim al ultimelor 8 saptamani.. Semnificativ este insa faptul ca pretul a inregistrat un Higher High pentru prima data dupa 27 noiembrie, iar acest eveniment are loc intr-o zona puternica de suport. Formatiunile candlestick "Dragonfly Doji" si "8 to 10 New Price Low" anticipeaza apropierea de un bottom, daca nu cumva acesta a fost deja atins astazi. Primul volum verde aparut dupa aprox. 2 saptamani de depreciere reprezinta un alt semnal pozitiv. Cum cotatia a scazut in acelasi timp cu volumul si tinde sa dezvolte o divergenta pozitiva cu oscilatorul zilnic, sunt create conditii pentru declansarea unei reactii pozitive catre nivelul 0.92 in perioada imediat urmatoare.
Pentru speculatorii agresivi, un crossover al oscilatorului zilnic cu linia sa de semnal ar reprezenta o invitatie la cumparare.
Pentru orizonturi mai lungi de timp, se recomanda a se acorda atentie nivelului 0.865. E eventuala inchidere sub aceasta valoare, insotita de un volum ridicat, ar reprezenta un semnal de alarma privind formarea unui pattern "Double Top", cu implicatii bearish profunde pe termen mediu!