Faceți căutări pe acest blog

marți, 4 noiembrie 2014

ST Trades Advisor

Astazi o sa deviez putin de la linia obisnuita a acestui blog si o sa va prezint un plugin pentru Amibroker. Dupa cum v-ati dat seama din titlu, denumirea sa este ST Trades Advisor si reprezinta rezultatul a peste 3 ani de cercetari si analize ale subsemnatului. Ca sa nu apara nicio confuzie, acesta nu reprezinta un sistem automat de tranzactionare, ci un sistem de avertizare a schimbarii conditiilor de piata, menit sa creasca nivelul de alerta al investitorului si sa confere incredere semnalelor de tranzactionare ce ar putea fi generate in contextul respectiv. Unele dintre alerte contin recomandari in privinta nivelurilor de vanzare/cumparare, precum si a celor de tip Stop Loss. In imaginea de mai jos este prezentat un exemplu demonstrativ al reprezentarii acestui sistem in Amibroker.











ST Trades Advisor este o unealta deosebita, foarte utila oricarui investitor activ in oricare tip de piata. Cu aceasta ocazie, voi afisa pe acest blog cele mai importante avertizari generate de acest sistem pentru actiunile lichide listate la BVB. Majoritatea acestor astfel de postari nu vor fi detaliate, iar alertele vor fi prezentate ca atare. Toate acestea vor reprezenta un supliment la analizele tehnice cu care v-am obisnuit si care vor continua si de acum inainte cu aceeasi frecventa.

Voi incepe cu Nuclearelectrica, care a emis astazi o avertizare similara cu cea din graficul anterior.











Analizand imaginea generala, este clar ca suntem la inceputul unei potentiale miscari ascendente ce isi propune ca target nivelul 8.75!