Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 octombrie 2014

SNP - bearish

In urma cu cca.o saptamana enumeram o serie de semnale care anticipau o dezvoltare a miscarii corective catre nivelul 0.44. Pe ansamblul saptamanii care tocmai s-a incheiat, cotatia s-a depreciat cu -3.8%, pe un volum aprox. dublu fata de medie. Acest fapt identifica o crestere a presiunii la vanzare exercitata de vanzatori mari, vizibila in special in cursul zilei de vineri. In mod normal, deprecierea ar trebui sa continue in prima parte a saptamanii curente, perioada in care asteptam un atac asupra intervalului de suport 0.4375-0.44. In acesta zona intalnim, pe langa linia de reactie 0.44, retragerea Fibonacci 78.6% si extensia 100% a valului "a", pornita din "b". Acest interval ar trebui sa reziste unei prime tentative de penetrare si va reprezenta un reper foarte important pentru identificarea intentiilor investitorilor mari in ceea ce  priveste actiunile SNP.
O crestere a presiunii la vanzare, care sa determine strapungerea suportului, va avea ca efect continuarea deprecierii cotatiei catre bottom-ul atins in 22 mai (~0.42).
In schimb, o reactie pozitiva nu va insemna si sfarsitul corectiei curente, probabilitatea ca pretul sa poata reveni peste 0.47 in aceasta luna fiind relativ redusa.