Faceți căutări pe acest blog

marți, 17 ianuarie 2012

DAFR - promotia din esalonul II

Desigur, in acest moment toata lumea este cu ochii pe SIF-uri. Volumele ridicate arata presiune la cumparare, fapt care indica consolidarea unor pozitii inaintea viitoarelor AGA. Anticipez o recompensa substantiala, dupa ani buni, pentru micii actionari.
Amplitudinea cresterilor este destul de ridicata si pot urma corectii semnificative dupa acest prim val de entuziasm. Un sfat intelept ar fi acela de a arunca o privire spre simbolurile din esalonul 2, cele care au potential de crestere si nu au urmat inca tendinta pietei. Unul dintre ele este DAFR.
Cotatia a gasit un suport in linia de atentionare "WL-1". Deocamdata este prematur in a afirma daca este sau nu un prag puternic, insa reactia oscilatorului inclina inspre prima varianta. Crossover-ul pozitiv a fost urmat de o ascensiune la nivel de Close si de un volum peste medie, fapt care a determinat generarea unui semnal puternic de acumulare. In mod normal, pretul ar trebui sa se dezvolte "natural" pana in zona 0.075-0.08 (+18-25% fata de inchiderea de azi). Deoarece raportul Risk/Reward este unul deosebit de bun (>1:3), DAFR ar trebui sa beneficieze de o atentie ridicata in perioada imediat urmatoare din partea speculatorilor si a investitorilor pe termen scurt-mediu.