Faceți căutări pe acest blog

joi, 15 decembrie 2011

BRK - semnal de intrare

Ziua de astazi a adus si mult asteptata ridicare a pragurilor la SIF-uri. Aceasta decizie a condus la o apreciere majora, intraday, a mai multor societati, despre care se presupune ca au in portofoliu o cantitate considerabila de actiuni lale celor cinci societati financiare. Una dintre acestea este SSIF Broker.
In graficul de mai jos se observa ca pretul se afla la un target Fibonacci (extensia 100% a segmentului A-B, dusa din C). Personal aveam in vedere o depreciere catre 0.09 (punctul de convergenta a liniei de atentionare "WL-1" si a pragului "P4"), unde asteptam un semnal puternic de cumparare. Ziua de astazi a adus insa modificari importante, care au condus, in final, la generarea in avans a semnalului "Buy" (divergenta pozitiva pret-MACD + bullish crossover MACD-Signal + bullish crossover in graficul Stochastic). As mai adauga aici, desi nu apare in grafic, trecerea SAR sub pret si crossover-ul PDI-MDI, cu ADX intre acesti doi indicatori!
Deoarece umbra superioara a lumanarii de astazi este foarte lunga, acumularea este preferabila, in opinia mea, unei intrari in forta la cumparare. Se pot completa pozitiile mai tarziu, atunci cand cotatia va inchide peste Lower Median Line (LML).