Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 ianuarie 2019

SIF3 - in zona de rezistenta

SIF3 - in zona de rezistenta
Titlurile SIF Transilvania s-au depreciat cu -3.9% in saptamana de referinta, dar raman singurele din categoria "Societatilor de investitii financiare" care sunt inca pe plus in acest an.
Din punct de vedere fundamental, profilul de risc este unul scazut si se incadreaza in clasa de tranzactionare "Strong Buy". Corelatia din ultimul an cu indicele BET este zero!!, fapt care caracterizeaza raportul negativ "Recompensa vs. Risc" ca irelevant.
Din punct de vedere tehnic, cotatia a ajuns intr-o zona puternica de rezistenta care ar putea impinge din nou pretul catre "Lower Median Line" (LML). Cum oscilatorul a inregistrat o incrucisare negativa cu linia de semnal in OBzone, iar cotatia a ricosat din target-ul maxim al unui potential val Elliott "c", exista o probabilitate ridicata de a ne afla in zona unui top pe termen scurt, daca nu cumva acesta a fost deja atins in data de 18 ianuarie.
Pentru investitorii cu orizonturi scurte de timp (0 - 3 luni), o inchidere sub 0.219 lei ar echivala cu un semnal de vanzare. Cei cu orizonturi mai lungi de timp ar putea avea in vedere si o strategie de acumulare in jurul nivelului 0.2 lei daca sentimentul negativ curent din piata va incepe sa se estompeze.