Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 iulie 2014

SIF5 - cerul se innoreaza

Titlurile SIF Oltenia au inregistrat cea mai mare contractie saptamanala din ultimii 2 ani. Volumul care a insotit aceasta evolutie este aprox. egal cu suma volumelor din precedentele 3 saptamani de crestere, atunci cand totul parea pregatit pentru reluarea in forta a trendului pozitiv.
Deprecierea semnificativa a cotatiei ne indica faptul ca pe nivelurile inferioare ale pretului cererea este redusa. Cum reactia negativa la Median Line (ML) este insotita de un crossover negativ in graficul ADX si de un volum cu mult peste medie si in crestere, ne aflam in fata unei potentiale schimbari importante de evolutie. O depreciere sub 1.70 ar definitiva pattern-ul bearish de tip "Peak Formation Low" si ar reprezenta o confirmare a acestei ipoteze negative. In acest caz, ne vom putea astepta la o continuare a miscarii curente catre intervalul 1.45 -1.50, marginit de retragerea 50% (nu apare in imagine) si pragul de reactie 1.5.
In conditiile in care in imediata apropiere a acestei zone se afla "Lower Median Line" (LML), probabilitatea unei deprecieri mai ample este una scazuta.