Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Analiza EUR_USD 01.10.2011

Spuneam saptamana trecuta ca ma astept la corectii pozitive la atingerea zonei de suport. Acest lucru s-a produs, fapt de care am profitat personal pentru a intra Long in cursul zilei de luni. In conditiile in care oscilatorul a intrat in zona de supravanzare iar pretul nu a reusit sa realizeze un Higher High la rezistenta (pragul inferior al canalului descendent), joi am marcat profitul. Vineri s-a inregistrat un crossover in graficul zilnic al oscilatorului, fapt care anticipa o posibila revenire a cotatiei in intervalul de suport.















Depasirea punctului "1" din graficul orar (60M) a generat conditiile pentru o intrare Short. In continuare am asistat la o depreciere accelerata a cursului pentru ca, in final, acesta sa revina in zona de target. Personal am inchis pozitiile Short cand s-a atins extensia naturala (tipica) a unui potential val "E-3". Deoarece DT Oscillator evolueaza in zona de supravanzare, este foarte posibil ca luni sa asistam la o consolidare sau o ascensiune de cca. 100 pps.
Pentru ansamblul saptamanii urmatoare ma astept ca scenariul de saptamana trecuta sa ramana valid iar cotatia sa coboare mai adanc in zona de suport din graficul zilnic. Tranzactiile Long beneficiaza de riscuri prea ridicate si nu sunt recomandabile in aceasta perioada. Orice corectie pozitiva semnificativa poate crea oportunitati pentru noi intrari Short.