Faceți căutări pe acest blog

duminică, 22 decembrie 2019

ATB - multiple semnale tehnice pozitive

ATB nu este un emitent care sa atraga prea mult atentia asupra sa, insa evolutia din ultimele 2 zile ale saptamanii care s-a incheiat ne indica faptul ca investitorii au luat "la ochi" acest simbol. Volatilitatea ridicata si inchiderea la maximul saptamanii a determinat ca o serie de indicatori tehnici sa genereze avertismente privind potentiale ascensiuni semnificative ale cotatiei pe termen scurt. Dintre acestia, MACD si ADX anticipeazachiar  dezvoltarea unui trend ascendent puternic!
Intervalul 0.535-0.54 reprezinta un obstacol puternic in calea cresterii pretului, insa o noua apreciere in saptamana care urmeaza, in conditiile unui volum de peste 600k ar face din tinta 0.562 un nivel de atins!
O depasire a nivelului 0.536 poate fi un potential semnal Buy pentru investitorii cu orizonturi de timp scurte si toleranta ridicata la risc, avand setarile Take Profit = 0.562 si Stop Loss 0.487. Deoarece oscilatorul saptamanal este deja in zona de supracumparare, o tranzactionare Buy prezinta un risc mai ridicat decat in mod obisnuit!