Faceți căutări pe acest blog

duminică, 12 august 2018

TEL - Incert

Titlurile Transelectrica au scazut in ultima saptamana cu -3.9%, pe fondul unui volum la jumatatea mediei. Pretul a conturat bottom-ul la nivelul anticipat in analiza din aprilie, insa va intampina probleme in a se dezvolta ascendent. In fata sa stau doua obstacole importante: nivelul 25.0 care ar putea determina o reactie negativa din partea pretului si zona cuprinsa intre retragerile 50% si 61.8% (26.4-28.2), care pare putin probabil de a fi depasita in acest an, chiar daca raportarile financiare vor fi pozitive. Este foarte importanta configuratia candlestick-ului cu care se va incheia acesta luna si, evident, ordinul de marime al volumului care il va insoti.
Daca lumanarea va fi una bearish, se va anticipa un nou atac asupra Median Line (ML), cu perspectiva ca miscarea descendenta sa coboare sub minimul din luna Mai (dezvoltarea valului Elliott "5").
Daca va fi neutra sau bearish, pretul ar putea ramane cateva saptamani in apropierea rezistentei curente (25 lei) inainte de a incerca o desprindere catre Upper Median Line (UML).
In acest moment cele doua ipoteze beneficiaza de sanse relativ egala de a fi validate.