Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 11 martie 2017

EL - la top

Titlurile Electrica s-au depreciat cu -2.8% in ultima saptamana si au inchis la 13.8 lei. In imaginea de mai jos se observa ca pretul a patruns initial in intervalul minim de target pentru conturarea unui val Elliott "5", dupa care a inregistrat pattern-ul candlestick curent "Bearish Engulfing Line Clone", In conditiile in care cotatia se afla in divergenta negativa cu oscilatorul, putem spune ca exista o probabilitate ridicata ca un top sa fie conturat in saptamanile imediat urmatoare. Acesta este un context in care investitorii ar trebui sa aiba in vedere o strategie de iesire de pe acest simbol.
Confirmarea ipotezei se va primi in momentul in care pretul va inchide sub minimul precedentelor 3 lumanari sau cand se va inregistra o incrucisare negativa a oscilatorului cu linia sa de semnal, urmata de o depreciere a cotatiei la nivel de Low.
Prima tinta a miscarii negative care se prefigureaza este reprezentata de suporul 13.1 lei, in imediat apropiere a caruia regasim retragerea Fibonacci 38.2% aferenta valurilor "1-5".