Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 august 2015

BET - in faza corectiva

 Trendul pozitiv inceput in 2009 se afla intr-o noua faza de evolutie odata cu strapungerea suportului (galben) si definitivarea valului "3 Or C". Aceasta noua etapa este una corectiva si ar trebuie sa conduca la noi deprecieri ale cotatiei in saptamanile urmatoare. Sunt mai multe argumente tehnice in acest sens: strapungerea suportului in conditii de crestere a semnificativa a volumului, confirmarea divergentei negative pret-oscilator, semnale ale indicatorilor tehnici binecunoscuti precum MACD(12,26,9), RSI(14), CCI(20,6), ROC(12), medii mobile.
Cum inchiderea se situeaza la jumatatea intervalului de variatie, este destul de putin probabil ca in saptamana urmatoare sa asistam totusi la deprecieri majore.
Primul suport important in calea miscarii negative anticipate este constituit de linia de reactie 6,500, unde putem asista la o pierdere temporara de impuls. Primul test "adevarat" al trendului ascendent pe termen lung il constituie insa pragul 6,300 format din retragerea 50% aferenta trendului negativ din perioada 2007 - 2009 si retragerea Fibonacci 38.2% a ultimului val ascendent ("3 Or C"). In imediata apropiere a acestui suport regasim "Lower median Line" (LML) si varful valului "1 Or A". In conditiile in care acesta va cadea, urmatoarea tinta de atins a miscarii descendente va fi constituita de intervalul 5,300 - 5,500 care se constituie intr-un suport foarte puternic.