Faceți căutări pe acest blog

luni, 16 noiembrie 2009

Analiza TEL

Pentru speculatori TEL poate fi o oportunitate de a face profit in saptamanile care urmeaza. Dupa cum se observa in primul grup de grafice, pretul evolueaza in interiorul unei formatiuni corective de tip Pennant, aflandu-se foarte aproape de rezistenta. In majoritatea cazurilor un astfel de pattern se finalizeaza cu strapungerea pragului superior!







Indicatorul MACD a inregistrat deja o incrucisare pozitiva cu linia de semnal si anticipeaza o dezvoltare pozitiva a cotatiei. In plus, JRSX se afla la rezistenta canalului descendent si poate confirma un eventual semnal Buy.
Avand in vedere cele de mai sus, se poate intra Long pe simbolul TEL daca va strapunge rezistenta in conditiile unui volum peste medie si a unei volatilitati in crestere.
Pana unde ne asteptam sa se aprecieze cotatia in cazul generarii semnalului? Sa privim cel de-al doilea grup de grafice.







Tinta identificata de pattern-ul Falling Wedge se afla la nivelul 14.0, foarte aproape de topul din luna august (14.7). In consecinta, intervalul 14.0-14.7 este unul logic si de atins. Ramane de asteptat doar semnalul de actiune.