Faceți căutări pe acest blog

duminică, 27 septembrie 2015

SIF1 - un posibil Buy

In ultimii aprox. 4 ani de zile titlurile SIF Banat-Crisana au dezvoltat o miscare ascendenta in interiorul unui canal ascendent delimitat de Schiff Median Line (ML) si Schiff Lower Median Line (LML). In acest moment pretul se afla in imediata apropiere a Median Line, dar si a rezistentei formatiunii "Ascending Triangle" (galben). Deoarece pretul se afla in zona cuprinsa intre 50% si 75% din lungimea triunghiului, strapungerea rezistentei ar trebui sa conduca la o accelerare vizibila a tendintei pozitive catre primul interval tinta (2.40-2.50). In conditiile validarii acestui scenariu acest target poate fi atins intr-un interval de 12 luni.
Pe de alta parte, suportul oblic care urmareste ascensiunea curenta se afla si el la indemana. O contractie sub acest prag ar anticipa o revenire a cotatiei catre Lower Median Line inainte de un nou atac asupra nivelului 1.78.
Ambele scenarii trebuie sa fie in atentia cumparatorilor. In primul, cu o probabilitate mai ridicata de confirmare, se poate intra la cumparare intr-un singur pas imediat ca cotatia va inchide peste rezistenta, pe fondului unui volum si a unei volatilitati ridicate. In cea de-a doua ipoteza se recomanda adoptarea unei strategii de acumulare treptata in intervalul cuprins intre suportul triunghiului ascendent si Lower Median Line.